SVERIGES BÄSTA HUSBILSVERKSTÄDER
MED DET LILLA EXTRA.

Sverige har ett regionalt nätverk av Midlandauktoriserade husbilsverkstäder se länken för husbilsverkstadslistan nedan för verkstad närmast dig.


Husbilsverkstadsnätet är fortfarande under uppbyggnad och utökas hela tiden. Samtliga erbjuder motorservice och vissa av dem även bodelsservice. Kraven på husbils- verkstäderna är höga.

Förutom kompetens inom husbilsområdet som ofta men inte alltid kräver auktorisation för exempelvis Fiat eller IVECO, behöver verkstaden rätt lyftkapacitet och takhöjd. Dessutom ska husbilsverkstaden vara utbildad av

 Midland för rekommendation av rätt val av smörjmedel för exempelvis växellådor med femte överväxel samt registrering och hantering av Midland Garanti På Väg för husbilsägare.

SERVICEVERKSTÄDER.

Visa serviceverkstäder

 

 

HUSBILSÄGARE
ÖKAR SNABBT.

Antalet husbilsägare med Midland Garanti På Väg ökar snabbt. Orsakerna till den snabba ökningen beror dels på engagemanget och intresset för husbilen som fordon som ofta används för långa resor inom Europa. Dessutom har husbilar jämfört personbilar ett lägre försäkringsskydd och ofta mindre

omfattande nybilsgarantier. Med självriskeliminering för både maskinskadeförsäkring (oljerelaterade motorskador) och driftstopp (bärgning eller hjälp på plats) och motorgaranti efter det att maskinskadeförsäkringen upphört gälla, ökar anslutningen av husbilar med Midland Garanti På Väg stadigt. För mer information om Garanti På Väg och kontakt vid skador, se fliken Garanti på denna hemsida.

 

LÄNKAR

 

VÄLKOMMEN NY ÅTERFÖRSÄLJARE.

Midland hälsar Dahlqvist Bilservice & Bilplåtslageri AB i Hudiksvall välkommen som ny verkstadskund. De är auktoriserade för Citroen och är specialiserade på BMW och husbilar.

 

 

Följ oss på Facebook

ÅTERFÖRSÄLJARE – LOG IN


MIDMAN
WEB SHOP


Följ Midland AB

NOTISER:

motormagasinet nr25 23 augusti 2017

2017-08-24

Påverka en växellåda?

 
läs mer »
dmv nr 4 2017 crypto 4 0W 20

2017-06-09

Ny olja för VW-motorer

 
läs mer »
motormagasinet nr 21 juni 2017 foretagsbil pa vag

2017-06-09

Proffs På Väg expanderar

 
läs mer »