jobba pa Midland

JOBBA HOS OSS.

Midland är en etablerad uppstickare med en hög tillväxttakt. Vi är specialiserade på avancerade tjänster och produkter för personbilsverkstädernas smörjmedelsbehov. Midland är första oljemärket som certifierar bilverkstäder för miljöarbetet med återvinning av spilloljor. Midland AB har sedan starten 2004 utvecklat samarbete med bland andra Subaru, Suzuki, Baotian, Kymco och Isuzu. Affärsområdet Midman med IT-tjänster växer nu snabbt. IT-områdets fokus är att skapa högre lojalitet från servicekunderna till verkstad och serviceintervaller. Midland AB är dotterbolag till tillverkaren Midland Schweiz som etablerades 1880.

 

LEDIGA TJÄNSTER

Just nu söker vi en Innesäljare annons26768141. Vi samarbetar med Säljpoolen - www.saljpoolen.se

 

DET ÄR UTVECKLANDE
ATT JOBBA PÅ MIDLAND

 

Olja är inte särskilt sexigt i dagens klimatdebatt. Oljemärket Midland är inte störst. Dessutom ligger huvudkontoret i Nääs Fabriker, hela 15 minuter utanför centrala Göteborg, alltså en bra bit från Stockholm.

 Ändå är Midland framgångsrikt med stark tillväxt. Varför? Vi är en liten organisation med entreprenörer och utvecklare som arbetar engagerat. Det låter kanske ambitiöst men vi menar att vi både leder och fortsatt ska leda utvecklingen inom vår bransch när det gäller garanti och miljö.

Midland ska visa att uttalade och starka garantier ger kunder och konsumenter något mer än ett högkvalitativt smörjmedel – ökad servicekundlojalitet och förtjänst för verkstadskunder samt trygghet och mervärden för servicekunderna. Vår främsta framgångsfaktor är våra medarbetare som

 

 

tillsammans med våra kunder skapar försäljning och utveckling. Hos oss på Midland får du stort ansvar för dina uppgifter och geografiska distrikt.

Du får därmed stor frihet att själv påverka resultat och utveckling av långsiktiga kundrelationer. Du tycker om att fråga, lyssnar på kundernas behov och problem, är kreativ i dina lösningar och visar engagemang som ger förtroende och partnerskap. Du gillar vår mission att få våra kunder att tjäna mer pengar samtidigt som vi gör Midland till en utmanare gentemot de stora konkurrenterna.Du gillar också vårt envisa arbete för en bättre miljö. Midland är branschpionjär för certifierad återvinning av spilloljor och skall, trots att vi är ett mindre oljemärke, aktivt bidra till en mer hållbar hushållning av

 

 

våra naturtillgångar. Vi ställer höga krav på resultat och arbetsinsats. Och därmed engagemang i våra kunders affärer och lönsamhet. Vilket i sin tur kräver fältkännedom och ständiga resor med övernattningar.

Det är ett arbetssätt som i kombination med vår säljmetod ställer höga krav men också ger en stark personlig utveckling. Vi vet att det inte är lätt att satsa på resor och vara borta från familj och vänner. Men kanske du är en av de få?
Tror du att du kan ha en framtid tillsammans med oss ringer du: 031-725 34 00. Vi träffas gärna för att berätta mer!

 

 

Midland söker

 


Midland AB

Org. nr 556646-4508
Högsta kreditvärdighet
sedan 2013.
AAA


Certifikat


Midland UC-certifikat

 

130 ÅRS ERFARENHET.

År 1880 kom Jakob Brack in i oljebranschen genom att sälja maskinoljor till industriföretag i Schweiz. Han startade eget bolag under ett enkelt, personligt och verksamhetsbeskrivande namn, Oel-Brack AG.

Läs mer »

 

Följ oss på Facebook

LOGOTYP

Midlandoil logotyp

Kontakta oss för att få tillgång till vår logotyp, info@midlandoil.se.

 

LÄNKAR

 

PARTNERS


Subaru
Suzuki
Indmar båtmotorer
Kymco Sverige
Baotian Sverige
Beta Motorcyklar (Enduro)
Ragn-Sells
Alentec-Orion
MCD (tankmätning)
Spiken (billyftar)
Rydahls (bromsverktyg)
Torparen KS TOOLS (specialverktyg)
 

ÅTERFÖRSÄLJARE – LOG IN


MIDMAN
WEB SHOP


Följ Midland AB

NOTISER:

motormagasinet nr25 23 augusti 2017

2017-08-24

Påverka en växellåda?

 
läs mer »
dmv nr 4 2017 crypto 4 0W 20

2017-06-09

Ny olja för VW-motorer

 
läs mer »
motormagasinet nr 21 juni 2017 foretagsbil pa vag

2017-06-09

Proffs På Väg expanderar

 
läs mer »