2011-08-09

KTM racerapport för sensommaren.

ktm

- Helgen som gick så visade vi i teamet vilken hög nivå vi har och är stolta att få visa upp våra partner på detta sätt. Det var med skräckinjagad förtjusning som man packade bussen och vände kosan mot Njurunda´s Dubbel tävling i Enduro SM.

Som vanligt kom vi upp till en välordnad depå och man känner sig varmt välkommen. Tävlingen var tuff precis som den skall vara när det är SM och det var så att detta regn som föll på Lördag em ställde till det lite extra så söndagen blev mera spännande och utslagsgivande.

När man sammanfattar denna dubbeltävling så ler man med en skön känsla i kroppen. Efter att Johan Edlund, Jonas Karlsson representerade Svenska landslaget i Sixdays i Findland, Fredrik Georgsson med sin rutin och Sanna med sin glädje så inföll det ett lugn i teamet inför vad som komma skall.

Teamet vann teammästerskapet båda dagarna och gick från en tredje plats i teamtabellen upp i ledning så nu är målet att behålla denna position över de 2 sista deltävlingarna och försvara teamsegern från 2010. Men utan 4 st av Sveriges bästa förare och stabila partners så kommer vi inte någonstans.

Hälsningar Niklas Eilegård.

Mer info på www.ne-mpe.se

LÄNKAR

 

 

 

Subaru försäkring

KUNDVÅRD FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE.

Titta gärna närmare på vårt webbaserade verktyg som förenklar och förbättrar servicen både för dig och våra gemensamma kunder.

Garanti På Väg »

 

 

ÅTERFÖRSÄLJARE – LOG IN


MIDMAN
WEB SHOP


Följ Midland AB

NOTISER:

motormagasinet nr25 23 augusti 2017

2017-08-24

Påverka en växellåda?

 
läs mer »
dmv nr 4 2017 crypto 4 0W 20

2017-06-09

Ny olja för VW-motorer

 
läs mer »
motormagasinet nr 21 juni 2017 foretagsbil pa vag

2017-06-09

Proffs På Väg expanderar

 
läs mer »