2012-08-13

Bra start för STCC på första Norrlandstävlingen i Östersund

santosch and SEAT car

Midland SEAT Sport team med Santosh Berggren kvalade in på tider som nu ligger tiondelar från toppen i STCC.

Santosh kör 2012 som intrimningsår och var taggad för kommande finaler. På sista varvet lossade en kugg från treans växel som bokstavligen delade växellådan. SEAT Sports engelske tekniker Gerry Robertshaw konstaterade att utbyteslåda eller svetsning av huset hos SEAT England behövdes, vilket satte punkt för vidare tävling. SEATs andrabil med föraren Robin voltade i Final 1 men kunde efter byte av stötdämpare och några rullar silvertejp genomföra ett Final 2-race med en åttondeplats.

Ett 25-tal verkstadskunder från Östersund, Ljusdal, Piteå och Boden delade en skön STCC-tävling i Östersund med fullsatta läktare denna helg. Kunder och Midland tackar teamet och bandet för bra support och service!

Rock- och countrybandet Midland från Östersund med nya premiärsångerskan Andrea underhöll fredagskvällen men tyvärr höll inte Andreas grymma röst på lördagen på grund av förkylning.

Mer info på www.santosh.se

LÄNKAR

 

 

 

Subaru försäkring

KUNDVÅRD FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE.

Titta gärna närmare på vårt webbaserade verktyg som förenklar och förbättrar servicen både för dig och våra gemensamma kunder.

Garanti På Väg »

 

 

ÅTERFÖRSÄLJARE – LOG IN


MIDMAN
WEB SHOP


Följ Midland AB

NOTISER:

motormagasinet nr25 23 augusti 2017

2017-08-24

Påverka en växellåda?

 
läs mer »
dmv nr 4 2017 crypto 4 0W 20

2017-06-09

Ny olja för VW-motorer

 
läs mer »
motormagasinet nr 21 juni 2017 foretagsbil pa vag

2017-06-09

Proffs På Väg expanderar

 
läs mer »