Alla MC som servar med Midland motorolja
får vägassistans och motorgaranti, utan premie och
självrisk. Gäller vid inträde före fordonet är 4 år eller
har gått 4 000 mil och upp till fordonet är 10 år eller
har gått 10 000 mil.

MC PÅ VÄG

MOTORGARANTI OCH VÄGASSISTANS FÖR TUNG MC.

 

MIDLAND LANSERAR 10 ÅRS MOTORGARANTI MED ASSISTANS FÖR TUNG MC PÅ MC-MÄSSAN I STOCKHOLM, JANUARUI 2015

Midland lanserar nytt mervärde, motorgaranti och vägassistans i 10 år eller 10 000 mil för tung Mc utan premie eller självrisk för att öka konkurrenskraften hos motorcykelverkstäder och –återförsäljare samt för att förbättra mervärde och trygghet till Mc-ägare. Midland Mc På Väg ger verkstadens servicekund motorgaranti och självriskfri bärgning eller hjälp på plats för driftstopp i hela Europa.

MOTORGARANTI 10 ÅR ELLER 10 000 MIL

Motorgarantin innebär att Midland betalar för skador på motoroljerelaterade delar i motor och växellåda förutsatt att Mc-ägaren servat hos en Midland-auktoriserad serviceverkstad med Midland olja. Service utförs enligt tillverkarens normala serviceintervaller, dock minst var 12:e månad, vilket som kommer först. Motorgarantin tar vid efter fabriksgarantin. Under den tid maskinskadeförsäkringen gäller betalar Midland försäkringens självrisk och efter maskinskadeförsäkringen står Midland för 100% av arbete och material. För driftstopp som faller under vägassistans betalar Midland självrisken i befintlig halv- eller helförsäkring. 

Motorcykeln behöver alltså vara försäkrad inklusive momenten räddning och maskinskada, vilka normalt ingår obligatoriskt i Mc-försäkringarna på marknaden.

STARKA MERVÄRDEN SOM HÅLLER VAD DE LOVAR

Verkstadskunder och återförsäljare som är auktoriserade av Midland, servar och hanterar idag över tiotusentals bilägare/ servicekunder. Som verktyg använder de Midlands databas Midman, ett CRM-system kopplat till företagens DMS-system, där de registrerar nya servicekunder för mervärden och servicepåminnelse, validerar servicelojalitet via digital servicebok och arbetar med kunduppföljning för att minimera bortfall bland servicekunderna.

De premie- och självriskfria mervärden som marknadsförs av Midland är:

· Midland Garanti På Väg - Sveriges längsta motorgaranti 10 år eller 50 000 mil med vägassistans för nya och begagnade bilar, transport- och husbilar med inträde före 4 år/ 10 000 mil. Garanti På Väg lanserades 2004 och har reglerat hundratals motorskador och driftstopp, både i och utanför Sverige.

· Midland Proffs På Väg – Vägassistans 10 år eller 50 000 mil med självriskersättning max 1 500 kronor för transportbilar under 3 500 kilo i kommersiell drift. Proffs På Väg lanserades 2014.

· Midland Mc På Väg
– Motorgaranti och vägassistans för tung Mc utan premie eller självrisk i 10 år eller 10 000 mil med inträde före 4 år eller 4 000 mil. Lanseras januari 2015. För fördelar och villkor se fliken garanti på www.midlandoil.se

· Midland Hjälp På Väg
– Vägassistans 10 år eller 50 000 mil med fritt inträde före 10 års ålder. Hjälp På Väg lanserades 2012 och har idag den snabbaste tillväxttakten, på grund av det fria 10-årsinträdet.

Midland är ett ledande oljemärke i Europa, specialiserat på premiumoljor för marknadens högsta krav. Midlands Schweiziska grundare startade år 1880. I Sverige har vi koncentrerat oss på att leda utvecklingen inom områdena garantier och miljö. 

Mc På Väg är skriftlig och gäller efter utfärdande av Midland. För fullständiga villkor seGarantibevis.

 

Ladda ner vår flyer.


         

      

LÄNKAR

 

 

 

Subaru försäkring

KUNDVÅRD FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE.

Titta gärna närmare på vårt webbaserade verktyg som förenklar och förbättrar servicen både för dig och våra gemensamma kunder.

Garanti På Väg »

 

 

ÅTERFÖRSÄLJARE – LOG IN


MIDMAN
WEB SHOP


Följ Midland AB

NOTISER: